Accountantskantoor Goet
is aangesloten bij:

Snel, veilig en gecontroleerd online boekhouden voor kleine ondernemingen

Het voeren van een administratie is voor kleine ondernemers en ZZP’ers vaak een hele kluif.

Onderzoek wijst uit dat online boekhouden aan populariteit wint. Omdat online samenwerking tussen ondernemer en accountant, die beiden tegelijkertijd in dezelfde database kunnen, als een voordeel wordt gezien.
Ook het gemak dat post, zoals facturen, aanmaningen en aangiftes direct vanuit het pakket kunnen worden gegenereerd, wordt als groot voordeel gezien. De verwachting van onderzoekers is dat bijna de helft van de bedrijven met minder dan vijftig werknemers de komende jaren zullen overstappen naar een online pakket.

Daarnaast heeft u wanneer u een online pakket gebruikt geen gedoe meer met licenties die u zelf moet regelen, updates, back ups of beveiliging. Dit wordt allemaal voor u geregeld.

Als u voor online boekhouden kiest, is het wel zaak dat te doen met een professioneel pakket. Ons kantoor is de enige in de regio die ‘online boekhouden’ mogelijk maakt met het gerenommeerde pakket Account View.

Professioneel, maar heel simpel te gebruiken. Wij richten uw basisadministratie in. U ontvangt van ons een inlogcode. U voert uw facturen en kasstukken in. Wij kunnen als accountant op ieder moment meekijken, controleren, reageren of corrigeren.

Beschikt u niet over een professionele administratieve kracht, of voert u uw administratie misschien nog in Excel? Dan bent u wellicht toe aan Account View Go! Bel ons voor een vrijblijvend nadere kennismaking op 0183 - 699820. Of mail ons via robert@goet.nl.


Account View Go.......

  • Minimaliseert uw administratieve last, maximaliseert uw beschikbare tijd
  • Maximaal ondernemen, minimale last
  • Boekhouden met een glimlach
  • Geeft u verkooptijd
  • Zorgeloos, simpel, snel en betrouwbaar
Accountants-, belasting- en advieskantoor Goet Twijnderstraat 9, 4204 EL Gorinchem
Biesboschhaven Zuid 10, 4251 NM  Werkendam
0183 - 699820
0183 - 505031