Het netwerk van Goet.
Sinds onze oprichting in 1996 zijn wij altijd, op gepaste wijze, actief geweest in het 'netwerken' tussen onze klanten. In de loop der jaren hebben dan ook regelmatig klanten onderling van informatie voorzien over de verschillende producten en diensten van die klanten onderling. Ook op onze internetsite bieden wij onze klanten die mogelijkheid.

Hieronder treft u profielen van klanten van Goet aan, waarin elk bedrijf zich op korte wijze presenteert. Heeft u meer interesse in de betreffende klant? Klikt u dan door op hun websiteadres en/of logo. Accountantskantoor Goet bemiddeld niet, brengt geen kosten in rekening voor zowel de profielen als het tot stand brengen van onderlinge contacten en is niet aansprakelijk voor de diensten, producten en/of informatie verstrekking van onderstaande klanten.

(U kunt de zoekfunctie van uw browser gebruiken (CTRL-F) om op trefwoorden, zoals bijv. 'website', te zoeken.)

Bedrijfsnaam: Klustotaal
Branche: Klussenbedrijf
Klustotaal Martin Hoeflaak is een gerenommeerd klussenbedrijf dat al meer dan 15 jaar naar tevredenheid van vele klanten werkzaamheden uitvoert. Meedenken met- en het adviseren van de klant om zo tot een mooi en functioneel eindresultaat te komen is ons streven. Onze werkzaamheden variëren van een klein klusje, zoals een lamp of schilderij ophangen, tot een volledige woningrenovatie. Hierbij kunt u denken aan een badkamer- of keukenrenovatie. Ook kunnen wij een uitbouw of dakkapel realiseren. Onderhoud en reparaties op het gebied van elektra, cv- techniek, water en sanitair en vele andere voorkomende werken worden door ons vakkundig uitgevoerd. .

Bedrijfsnaam: DB Belettering
Branche: Belettering en reclame
DB Belettering is het adres in de regio als het gaat om reclame, wij vormen een klein maar zeer enthousiast team wat zich bezighoud met vele vormen van reclame uitingen en doen ons uiterste best om het u naar de zin te maken. U kunt bij ons terecht voor o.a. auto en motoren belettering, visitekaartjes, vlaggen, banners, kledingreclame en vele anderen zaken. Om een indruk te krijgen van wat wij zoal verzorgen, bezoek daar voor eens onze website.

Bedrijfsnaam: Hademax Internet Oplossingen
Branche: Websites, realisatie, ontwerp, bouw en onderhoud
Hademax is een Full Service Internet Bureau dat uitblinkt in service en kwaliteits- gerichte internetprojecten. Wij beheersen vrijwel elke techniek en zijn ook erg technisch als het moet, maar wij kiezen altijd voor heldere en duidelijke communicatie met onze klant in ‘normale mensentaal’. Wij zijn resultaatgericht en stellen uw belang voorop. Met ons gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf tegen lage kosten uw website onderhouden.

Bedrijfsnaam: Hofland Automatisering & Dienstverlening
Branche: Automatisering / IT Dienstverlening
Wij zijn een IT-Dienstverlener (systeem- en netwerkbeheer) voor het MKB. Wij leveren en onderhouden uw hard- en software en uw netwerk in de breedste zin des woords. Ook voor het oplossen van storingen en het (eventueel op afstand) onderhouden van uw computer en netwerk kunt u bij ons terecht. Door dat wij merkonafhankelijk zijn kunnen wij u ook voorzien van een objectief advies.

Bedrijfsnaam: Next Best
Branche: Marketing, Communicatie & Management
NextBest (Den Bosch) levert kleine en middelgrote ondernemingen kennis over marketing, communicatie en verkoop. Strategisch: onderzoek, analyse, testen, planontwikkeling, productontwikkeling. Operationeel: door letterlijk taken over te nemen. Bij groei, uitbreiding van activiteiten of tijdelijke vacatures. NextBest neemt ook complete projecten aan.

Bedrijfsnaam: Rondavel Bouwkundig Woonadvies
Branche: Kopersbegeleleiding nieuwbouwwoningen, advies en restyling bestaande woningen
Rondavel Bouwkundig Woonadvies verzorgt de kopersbegeleiding van nieuwbouwwoningen en begeleidt en adviseert alle betrokken partijen hierover tijdens het bouwproces. Daarnaast kunnen particulieren ons inhuren voor adviezen bij verbouwingen van de woning. Ook verzorgen wij de verkoopstyling van woningen wanneer deze te koop aangeboden worden, om de woning optimaal te presenteren. Rondavel denkt graag met u mee bij de kopersbegeleiding van nieuwbouwwoningen, verbouwadvies en verkoopstyling zover als u wenst en wij ondersteunen u waar nodig. Rondavel is onafhankelijk, deskundig, punctueel, creatief en klantvriendelijk. Neem een kijkje op onze website, klik op ons logo! 
Bedrijfsnaam: A.O. Woudenberg
Branche: Aannemer voegwerken
Wij zijn een bedrijf dat al 3 generaties lang in de voegwerken werkzaam is. Door jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd. Voor uw voegwerk groot of klein, of voor andere reparaties of restauraties aan uw gevels kunt u bij ons prima terecht. 


Accountantskantoor Goet
is aangesloten bij:

Accountants-, belasting- en advieskantoor Goet Twijnderstraat 9, 4204 EL Gorinchem
Biesboschhaven Zuid 10, 4251 NM  Werkendam
0183 - 699820
0183 - 505031