Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Visma eAccounting

Visma eAccounting in anderhalve minuut. Een compleet boekhoudpakket.

Online boekhouden

Het voeren van een administratie is voor kleine ondernemers en ZZP’ers vaak een hele kluif. Visma eAccounting is online software voor je boekhouding/facturatie en speciaal ontwikkelt voor ondernemers. Ruim 90.000 zzp’ers en mkb’ers werken al met Visma eAccounting.

De slimme boekhoudsoftware biedt je de juiste inzichten, zodat je snel beslissingen kunt nemen en precies weet waar je aan toe bent.

Ruim voor de btw-aangifte weet je bijvoorbeeld al wat je gaat betalen. De btw-aangifte wordt zelfs automatisch voor je klaargezet om na controle met 1 muisklik direct vanuit de software te versturen naar de Belastingdienst.

Via de gratis app kun je een bonnetje of factuur inscannen. Dankzij de koppeling met je bankrekening zal de software je automatisch een voorstel doen de foto te koppelen aan je bijbehorende bankafschrijving.

Naast de koppeling met je bankrekening kun je Visma eAccounting ook eenvoudig koppelen aan kassasystemen of andere software.

Online samenwerken met ons kantoor is erg eenvoudig doordat we zelf kunnen inloggen en met je mee kunnen kijken. Als je een vraag hebt kun je ons een berichtje sturen vanuit de boekhoudsoftware.

Meer weten of zelf proberen hoe het werkt? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend nadere kennismaking. Ook is het mogelijk om een gratis proefabonnement te nemen.

contact
proefabonnement
Maak kennis met ons

Accountantskantoor Goet Gorinchem
Twijnderstraat 9, 4204 EL Gorinchem
T  0183 699 820
info@goet.nl
www.goet.nl

Accountantskantoor Goet Werkendam
T  0183 505 031
info@goet.nl
www.goet.nl

Wij zijn aangesloten bij
Wij maken gebruik van