Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Ons netwerk

Sinds onze oprichting in 1996 zijn wij altijd, op gepaste wijze, actief geweest in het ‘netwerken’ tussen onze cliënten. In de loop der jaren hebben dan ook regelmatig cliënten onderling van informatie voorzien over de verschillende producten en diensten van die klanten onderling. Ook op onze website bieden wij onze cliënten die mogelijkheid.

Hieronder treft u profielen van onze cliënten aan, waarin elk bedrijf zich op korte wijze presenteert.

Heeft u meer interesse in de betreffende cliënt?
Klikt u dan op hun website en/of logo.

Accountantskantoor Goet bemiddeld niet, brengt geen kosten in rekening voor zowel de profielen als het tot stand brengen van onderlinge contacten en is niet aansprakelijk voor de diensten, producten en/of informatie verstrekking van onderstaande klanten.

Klustotaal

Het klusbedrijf in de regio Gorinchem

Klustotaal Martin Hoeflaak is een gerenommeerd klussenbedrijf dat al meer dan 15 jaar naar tevredenheid van vele klanten werkzaamheden uitvoert. Meedenken met- en het adviseren van de klant om zo tot een mooi en functioneel eindresultaat te komen is ons streven.

Onze werkzaamheden variëren van een klein klusje, zoals een lamp of schilderij ophangen, tot een volledige woningrenovatie. Hierbij kunt u denken aan een badkamer- of keukenrenovatie. Ook kunnen wij een uitbouw of dakkapel realiseren. Onderhoud en reparaties op het gebied van elektra, cv- techniek, water en sanitair en vele andere voorkomende werken worden door ons vakkundig uitgevoerd.

DB Belettering

Reclame, belettering & textiel

DB Belettering is het adres in de regio als het gaat om reclame, wij vormen een klein maar zeer enthousiast team wat zich bezighoud met vele vormen van reclame uitingen en doen ons uiterste best om het u naar de zin te maken. U kunt bij ons terecht voor o.a. auto en motoren belettering, visitekaartjes, vlaggen, banners, kledingreclame en vele anderen zaken. Om een indruk te krijgen van wat wij zoal verzorgen, bezoek daar voor eens onze website.

NextBest

Marketing, communicatie & management

NextBest (Den Bosch) levert kleine en middelgrote ondernemingen kennis over marketing, communicatie en verkoop. Strategisch: onderzoek, analyse, testen, planontwikkeling, productontwikkeling. Operationeel: door letterlijk taken over te nemen. Bij groei, uitbreiding van activiteiten of tijdelijke vacatures. NextBest neemt ook complete projecten aan.

Rondavel

Bouwkundig Woonadvies

Rondavel Bouwkundig Woonadvies verzorgt de kopersbegeleiding van nieuwbouwwoningen en begeleidt en adviseert alle betrokken partijen hierover tijdens het bouwproces. Daarnaast kunnen particulieren ons inhuren voor adviezen bij verbouwingen van de woning. Ook verzorgen wij de verkoopstyling van woningen wanneer deze te koop aangeboden worden, om de woning optimaal te presenteren. Rondavel denkt graag met u mee bij de kopersbegeleiding van nieuwbouwwoningen, verbouwadvies en verkoopstyling zover als u wenst en wij ondersteunen u waar nodig. Rondavel is onafhankelijk, deskundig, punctueel, creatief en klantvriendelijk. Neem een kijkje op onze website, klik op ons logo!

A.O. Woudenberg

Bouwkundig Woonadvies

Wij zijn een bedrijf dat al 3 generaties lang in de voegwerken werkzaam is. Door jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd. Voor uw voegwerk groot of klein, of voor andere reparaties of restauraties aan uw gevels kunt u bij ons prima terecht.

Bergman Media

Meer dan media

Een sterk veranderende omgeving vraagt om nieuwe vormen van communiceren. Met creatieve innovaties, fl exibiliteit en persoonlijke aandacht, creëren wij media met impact. Of het nu gaat om een brochure, huisstijl, website, 3D afbeelding of een combinatie hiervan, Bergman Media brengt met deze en nog vele andere producten uw boodschap tot leven.

Maak kennis met ons

Accountantskantoor Goet Gorinchem
Twijnderstraat 9, 4204 EL Gorinchem
T  0183 699 820
info@goet.nl
www.goet.nl

Accountantskantoor Goet Werkendam
T  0183 505 031
info@goet.nl
www.goet.nl

Wij zijn aangesloten bij
Wij maken gebruik van